counter create hit

مطالب مرتبط:
نان فوکاسیا؛ نان ایتالیایی با گوجه گیلاسی

نان فوکاسیا؛ نان ایتالیایی با گوجه گیلاسی

در این بخش از آموزش انواع نان های خوشمزه و لذیذ طرز تهیه نان فوکاسیا که یک نان معروف و پرکاربرد ایتالیایی است را برای شما آماده کرده ایم. با ما همراه باشید. نان فوکاسیا، نان معروف و پرکاربرد ایتالیایی است که طرز تهیه آن را آورده ایممیزان سرو: 6 ...

کباب ترش مغزدار

کباب ترش مغزدار

دستوری از مجله هنر آشپزی 159 سرو در ظروف چینی زرین ایران (طرح فلورانس) طرز تهیه کباب ترش مغزدار : ابتدا در کاسه ای پیاز خردشده را نمک زده و خوب ماساژ دهید تا آب پیاز خارج شود، سپس روغن ...

طرز تهیه ماکارونی شیر

ماکارونی شیر غذایی عجیب با شیر و ماکارونی که البته طعم خوبی نیز دارد.  مواد لازم برای ماکارونی شیر  ماکارونی لوله ای :500 گرم کره :1/4 پیمانه کره ذوب شده :یک قاشق غذاخوری آرد :1/4 پیمانه آویشن خشک شده :1/4 قاشق چایخوری فلفل قرمز :1/4 قاشق چایخوری فلفل سفی ...

روش تهیه شکلات گرم وانیلی خانگی خوشمزه

روش تهیه شکلات گرم وانیلی خانگی خوشمزه  امروز بشما یک دسر واقعا خوشمزه و عالی را آموزش میدهیم، همه ی ما از خوردن یک شکلات خوشمزه گرم خانگی لذت می بریم.    آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انت ...

طرز تهیه آش انار با سبزیجات معطر

طرز تهیه آش انار با سبزیجات معطر

وب سایت پیمونه:  طعم ترش آش انار به همراه عطر سبزیجات معطر هوادارانی دارد که این آش را بهترین آش ایرانی میدانند. رب انار مرغوب و سبزیجات تازه را در این غذا فراموش نکنید. مواد لازم:      آب گوشت 1 لیتر     پیاز 1 عدد ...

4 روش برای گرفتن تلخی بادمجان

4 روش برای گرفتن تلخی بادمجان

خیلی وقت ها هست که از ترس تلخ بودن بادمجون هایی که تو بازار میبینیم ممکنه طرفشون نریم و نخریمشون به طور کلی بهتره بادمجون های قلمی و تازه رو برای خرید انتخاب کنیم تا احتمال تلخ بودنشون کمتر باشه و همچنین بادمجون هایی که دونه هایی ریز و همرنگ گوشت بادم ...

آموزش تهیه کاسرول کوفته مرغ با سس میگو

آموزش تهیه کاسرول کوفته مرغ با سس میگو  برای ناهار و شام خوشمزه می توانید در منزل به اسانی کاسرول کوفته مرغ با سس میگو را درست کنید و از طعمش لذت ببرید. کوفته یکی از غذا هاي خوشمزه و البته پرهزینه محسوب می شود. ام ...

سالاد های خوشمزه و روش تازه نگه داشتن آن ها

سالاد های خوشمزه و روش تازه نگه داشتن آن ها

در کل، «سالاد» غذا یا پیش‌غذایی است که از ترکیب سبزیجات مختلف همراه با چاشنی‌هایی مانند سرکه، سس، نمک، فلفل و... سرو می‌شود. سالادها معمولا سرد هستند و ممکن است مواد غذایی دیگری مانند تخم‌مرغ، حبوبات پخته، گوشت، پنیر و... نیز به آنها اضافه شود که در ...

غذای کودک بعد از دو سالگی، یه برنامه عالی

در غذای کودک از حبوبات بیش‌تر استفاده کنید. دادن غذاهای خیلی شیرین و یا نوشیدنی به مقدار زیاد در فاصله وعده‌های غذایی اصلی توصیه نمی‌شود چرا که ممکن است کودک را بسیار سیر کنند و او نتواند غذای اصلی را خوب بخورد.می‌توانید به عنوان میان وعده به کودک خرما، ک ...

هرمزگان صدرنشین مصرف سرانه فست فود در کشور

‌دبیر کارگروه سلامت و امنیت غذایی هرمزگان گفت: هرمزگان رتبه اول مصرف سرانه مواد غذایی فست فود را در کشور دارد.‌به گزارش ایسنا، ‌بهروز اکرمی در نهمین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان گفت: ‌این هشدار بر ...

سالاد فلسطینی!

به گزارش مشرق، حسین شریعتمداری در سرمقاله روزنامه کیهان نوشت: تأسف‌آور است ولی واقعیت دارد که برخی از مواضع رئیس‌جمهور کشورمان این تصور را پدید می‌آورد که گویی وادادگی و انفعال در ...

آموزش مرحله به مرحله تهیه نان پرتقالی

آموزش مرحله به مرحله تهیه نان پرتقالی

وب سایت بدونیم: نان پرتقالی یک نان خوشمزه با عطر پرتقاله که با چای داغ خیلی می چسبه. این نان خوش عطر را برای صبحانه ، عصرانه و میان وعده می تونین میل کنید. مواد لازم: ۲ پیمانه آرد ۱/۳ پیمانه کره ۱/۳ پیمانه پودر ...

طرز تهیه پیتزا سبزیجات

طرز تهیه پیتزا سبزیجات

ماهنامه سفره ایرانی: با این پیتزا رنگین کمانی از مزه ها را نوش جان کنید. مواد لازم خمیر: ...

چند دختربچه عامل اصلی حوادث در کشور

چند دختربچه عامل اصلی حوادث در کشور

متأسفانه چند روز پیش در مراسم روز زن در برج میلاد و با حضور شهردار تهران، چند دختربچه ٨ تا ١٠ساله با حرکاتی موزون قلب و جان مردم ایران را به درد آوردند. مردم با تمام مشکلاتی که دارند به محض شن ...

اسموتی کیوی، لیمو و نعناع

اسموتی کیوی، لیمو و نعناع

کم کم فصل زمستان نیز در حال اتمام است و باید برای بهار و پس از آن تابستانی گرم آماده شویم؛ این نوشیدنی برای ما جواب نهایی این سوال است که ...

طرز تهیه کوکو سبزی مرحله به مرحله

طرز تهیه کوکو سبزی مرحله به مرحله

اگه سبزی کوکوی  آماده و خورد کرده داشته باشیم میشه گفت که کوکو سبزی جز آسون ترین کوکوهاست و خیلی خیلی سریع و بی دردسر حاضر میشه و طعم و مزه اش رو هم که دیگه نگم براتون حرف نداره ... کوکو سبزی به شکل های مختلفی تهیه میشه گاهی داخلش از گردو و زرشک استفاده ...

طرز تهیه میگو پلو جنوبی خوشمزه و مقوی

میگو پلو جنوبی یک غذای خوشمزه و محبوب جنوبی است که به مدل های مختلف تهیه می‌شود. در این مطلب یک نوع طرز تهیه این غذای لذیذ را آورده ایم.مواد مورد نیاز:برنج (خیس شده): ۶ پیمانهمیگو (پاک شده): ۴۵۰ گ ...

طرز تهیه کوکی های پودینگ پسته

مواد لازم برای کوکیهای پودینگ پسته  پودینگ پسته   50 گرم کره نرم   نصف فنجان شکر  سه چهارم فنجان تخم مرغ بزرگ  1 عدد آرد  1 و نیم فنجان نمک   یک مواد لازم برای کرم بین کوکی ها کره نرم  نصف فنجان پودر شکر  225 گرم وانیل  نصف ق چ شیر  1 ق غ اسپرینکل سبز یا شکر ...

طرز تهیه ی پیتزا مخصوص

پیتزا یکی از غذاهای بسیار پرطرفدار به ویژه در میان جوانان است که انواع مختلفی هم دارد مانند پیتزای گوشت، سبزیجات، مخلوط و … . آسمونی در این بخش طرز تهیه پیتزا مخصوص را منتشر می کند. طرز تهیه ی پیتزا مخصوص مواد لازم برای تهیه پیتزا مخصوص گوشت چرخ کرده  :  200 ...

حلوای آناناس

قطعا با انواع مختلف حلوا مثل حلوای زعفرانی، حلوای شیر، حلوا هویج و حوا خرمایی آشنا هستید و در مناسبت های مختلف آنها را امتحان کرده اید. اما گمان نکنم تا به حال اسم حلوای آناناس به گوشتان خورده باشد. اگر طعم آناناس را دوست دارید این حلوای هندی جدید را نباید از ...

تجربه قدرت ... , نان با گوجه فرنگی گیلاس

نان فوکاسیا؛ نان ایتالیایی با گوجه گیلاسی

در این بخش از آموزش, انواع, نان, خوشمزه, لذیذ, نحوه تهیه نان قدرت نان به طور گسترده ای شناخته شده برای شما آماده شده است. با ما بماند. پخت قدرت و پخت معروف در یک مقیاس بزرگ است که چگونه به آماده شدن آن را فراهم کرده است مامقدار ظرفیت: 6 نفرمواد لازم:گوجه فرنگی گیلاسی (نصف): 12 عددبرگ رزماری (تازه یا خشک شده): به مقدار لازمپیاز (کوچک): 2 عددآب: 175 میلی لیترنان: یک دوم قاشق چای خوریآرد: 250 گرمروغن زیتون: 2 قاشق غذاخوریشکر: یک قاشق چای خورینمک: یک قاشق چای خوری  روش تهیه:1. نان را در آب گرم حل کنید و در محلی گرم قرار دهید تا پف کند. 2. آرد، شکر و نمک را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید و سپس خمیرمایه ور آمده را اضافه و مخلوط کنید. 3. روغن زیتون را اضافه کنید و خمیر را حدود 5 دقیقه ورز دهید. روی خمیر را با پارچه ای مرطوب بپوشانید و در محلی گرم قرار دهید تا ور آمده و حجم آن دو برابر شود.4. دوباره خمیر ور آمده را ورز دهید و آن را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی پهن کنید.  5. گوجه گیلاسی های دو نیم شده و پیاز خرد شده را روی خمیر فشار دهید و برگ رزماری خرد شده و نمک روی آن بپاشید.  6. سینی فر را حدود 40 الی 45 در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزد، سپس سرو کنید. سفره ایرانی